Isnin, 18 April 2016

SHAKLEE TENOM SABAH:Sukar Nak Makan Bawang Putih?

Bagi mereka yang biasa dan suka makan bawang putih tentulah tiada masalah untuk makan bawang putih.Nak lagi khasiat bawang putih ni sangatlah banyak.Sebab tu kebanyakkan penggunaan bawang ni dalam masakan begitu menyeluruh.Masyarakat Cina di seluruh dunia memang mengamalkan makan bawang putih dalam masakan ataupun dimakan begitu sahaja...


Jangan tak tahu Shaklee pun menyediakan kemudahan untuk mereka yang suka makan bawang putih tapi tak suka dengan bau yang kurang menyenangkan ni.Apatah lagi jika nak makan mentah..Saya akan kongsikan di sini bagaimana anda boleh mendapatkan khasiat bawang putih premium ni tanpa perlu mengigit seulas pun.


��Kelebihan Garlic Complex Untuk Jerawat

✔ Garlic bersifat antibakteria, antifungus dan antiviral

✔ Memiliki antioksidan yang tinggi

✔ Bertindak sebagai antibiotik untuk melawan bakteria

✔ Menguatkan sistem imun terhadap bakteria jerawat

✔ Menghalang penyakit berjangkit seperti selsema dan kulat

✔ Mengurangkan rasa sakit dan pedih akibat luka jerawat

Garlic mestilah dicampur dengan bahan lain untuk mengelakkan cecairnya merosakkan sel kulit. Sbb tu, Shaklee telah menghasilkan sebatian garlic (Garlic Complex) yang sangat sesuai untuk penggunaan dalaman dan luaran.

��Berapa Harga Garlic Complex ?

ia sangat- sangat murah jika nak dibanding dengan proses pembuatannya yang sangat- sangat teliti dan natural oleh Shaklee.

Jangan tunggu lagi tau..Hubungi saya untuk konsultasi kesihatan Puan Irene di talian 012~8373981.Penghantaran poslaju seluruh Malaysia


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

Penafian

Segala maklumat yang terkandung di dalam blog ini adalah berkaitan produk kesihatan Shaklee. Ia bukan bertujuan mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit sila dapatkan khidmat nasihat dan rawatan daripada doktor dan pakar pemakanan anda.

Sijil Halal Shaklee

Total Pageviews