Khamis, 21 April 2016

SHAKLEE TENOM SABAH:Bagaimana Resveratrol dalam Vivix berfungsi turunkan berat badan?

Sebiji anggur muscadine ni bernilai RM100.Cuba anda bayangkan bagaimana dalam sebotol vivix yang mengandungi ekstrak asli anggur muscadine ni hanya berharga di bawah rm500 sebotol? Lihat pada kesan kebaikan yang vivix boleh beri,ianya melebihi jumlah wang yang kita keluarkan untuk membeli sebotol vivix kan.Kurus secara sihat dengan vivix boleh diperoleh daripada sumber resveratrol yang terdapat dalam vivix.


Fungsi Resveratol dalam mengurangkan berat badan :

    Resveratrol menaikkan metabolisma badan. Makin tinggi metabolisme makin banyak kalori akan dibakar seterusnya proses pembakaran lemak lebih cepat berlaku dari biasa.

    Resveratrol menghalang pengumpulan lemak dan memusnahkan deposit lemak dalam badan dan lemak-lemak ini akan digunakan sebagai tenaga. Cara ini sangat berkesan dan selamat dalam penurunan berat badan kerana lemak-lemak tulen yang akan dibuang manakala jisim otot serta tisu-tisu penting yang lain masih dikekalkan.

    Resveratrol akan menghalang kenaikan paras hormon estrogen supaya lemak-lemak tidak disimpan. Hormon estrogen ini sebenarnya yang menyebabkan lebih banyak lemak disimpan di dalam badan. Apabila hormon estrogen ini dikurangkan, tubuh akan berhenti menyimpan lemak dan lebih banyak otot akan dibina.

#kurusdenganvivix
#shakleetenomsabah
#resveratrolvivix

Dapatkan konsultasi saya perunding kesihatan dan kecantikan anda Puan Irene di talian 0128373981.Penghantaran seluruh Malaysia


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

Penafian

Segala maklumat yang terkandung di dalam blog ini adalah berkaitan produk kesihatan Shaklee. Ia bukan bertujuan mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit sila dapatkan khidmat nasihat dan rawatan daripada doktor dan pakar pemakanan anda.

Sijil Halal Shaklee

Total Pageviews