Sabtu, 29 Julai 2017

Ketulenan Produk Shaklee usah diragui

Hai bertemu kembali dalam blog irenevitamin tengah hari ni.Apa khabar semua..hihi lama saya tak menjenguk blog ni.Bukan lupa tapi masa agak mencemburui.

Hari ni saya nak kongsikan ada sesetengah pihak telah mempertikaikan ketulenan produk Shaklee yang dijual di kedai-kedai jamu,kedai atas talian seperti Lazada,Shopee dan sebagainya ( hanya menyebut sebagai contoh )dan orang perseorangan yang bukan ahli Shaklee.Okay sebenarnya memang ketulenan produk Shaklee diragui apabila ada sesetengah pihak menjual secara terbuka dan tanpa mengambilkira peraturan yang telah digariskan oleh syarikat.Produk tersebut mungkin telah tamat tempoh dan penyimpanan yang tidak baik iaitu terkena cahaya matahari secara terus dan mungkin penutupnya telah terkopak.

Saya sarankan anda sebagai pengguna setia produk Shaklee ni sebaiknya membeli vitamin ni dari pengedar bebas Shaklee yang berdaftar.

Ok itu sahaja yang nak saya kongsikan untuk anda semua..Jadi lepas ni kita kena alert dengan siapa kita dapatkan produk Shaklee ni dan sebaiknya jadilah ahli yang sah.Bukan apa,jika kita mendaftar sebagai ahli Shaklee banyak keistimewaan yang kita peroleh.Antaranya dapatkan harga ahli yang mana 20% off dari harga retail.Selain tu kita dapat konsultasi,bimbingan produk dari upline-upline yang tak lokek ilmu tentang vitamin ni.Bestkan..Pilihan di tangan kita!

Dapatkan produk Shaklee daripada saya pengedar sah Shaklee Irene 0109524655

#shakleeterbaik
#shakleetenomsabah
#supplemenshakleetulen


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

Penafian

Segala maklumat yang terkandung di dalam blog ini adalah berkaitan produk kesihatan Shaklee. Ia bukan bertujuan mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit sila dapatkan khidmat nasihat dan rawatan daripada doktor dan pakar pemakanan anda.

Sijil Halal Shaklee

Total Pageviews